perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuulumisia: ELC yli puolen välin

Keskiviikkona oli taas punnitus. Muutama hassu gramma oli lähtenyt. Kokonaisuudessaan on nyt sitten lähtenyt 6,9kg. Tästä mennään eteenpäin... Vauhtia pitäisi vähän kovempaa, että pääsisi tavoitteeseen -15kg, tosin oma tavoitteeni oli, että painaisin 110kg ELCn loputtua. En tiedä pääsenkö ihan siihen... mutta katsotaan.

Olen tässä miettinyt pitäisikö asettaa itselleni herkkulakko. Mitä mieltä olette? Jos asettaisi tavoitteeksi olla ilman herkkuja omiin synttäreihin asti. Heinäkuun 2.päivä on mulla synttärit, mutta juhlat järkkään viikonloppuna ennen synttäreitä. Jos siis olisi syömättä herkkuja kesäkuun vikaan viikonloppuun... tätä täytyy miettiä. Tänäänhän on herkkupäivä ja Suomi-Venäjä matsi...

Treenaaminen on haasteellista. Ei ole yhtään ryhmäliikuntaa minne pystyn selkäni kanssa osallistumaan. Kävin eilen Cardio Energy tunnilla, kun ajattelin sen olevan sopiva minulle. No juu ei, kaikki liikkeet piti tehdä paljon kevyemmin kuin oli tarkoitus ja osaa ei pystynyt tekemään ollenkaan. Eli mulle sopii ainoastaa crosseri, lenkkeily ja se special saliohjelma.

Siinä oli vähän kuulumisia. Nyt viettämään viikonloppua. Meillä onkin talo täynnä touhua tämän viikonlopun, kun hoitolapsi 1,5v tuli taas kyllän. Ihana pieni poika! Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti