sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonlopun ohjelma: Toipumista, Baby Shower, Iron Man 3 ja Soul Kitchen

Oli pakko taas tulla kirjoittamaan. Tänään pidettiin rakkaalle ystävälleni Baby Shower eli vauvakutsut meillä täällä Sörnäisissä. Olipa ihanaa järkkää yllärikutsuja ja ostaa kaikkea ihanaa vaaleansinistä sekä hankkia lahjoja. Saatin kokonaan yllätettyä ystäväni, hän oli tulossa meille lounaalle miehensä kanssa. Kun ystäväni saapui miehensä kanssa, niin Sami tarvitsi vähän apua. No miehet menivät korjaamaan kellarin ovea "kun se oli jumissa". Ystävä tuli yksin ylös edeltä ja tättärää! Täällä oli kaikki hänen ystävät ihanine vaaleansinisine koristeineen ja herkkuineen häntä odottamassa. Saatiin ystävä kokonaan yllätettyä! Ihana tunne! Ei olisi onnistunut ilman ystäväni miehen apua. Kiitos kuuluu siis kaikille vieraille ja tulevalle isukille, hienosti saatiin pidettyä juhlat salassa.



Kuten kuvasta näkyy, oli pöytä koreana. Olipa vaikeaa pitää itsensä kurissa. Mutta tuli tässä torstaina tosiaan luvattua, että en syö viljoja. Ensimmäinen haaste siis suoritettu, en syönyt kakkuja, piirakkaa tai muffiineja. Tyydyin smoothien, salaattiin ja kanaan. Juhlat olivat ihanat! Tuleva äiti nautti ja viihtyi. Pikkuprinssi sai paljon lahjoja ja isukkia hemmoteltiin myös, kun mieheni vei hänet lounaalle ravintolaan. Saatiin näin juhlia ihan tyttöjen kesken.

Muuten viikonloppu on vietetty rennosti, toipuen flunssasta. Ei tunnu millään helpottavan, joten huominen ois kanssa lepoa. Ajattelin kyllä huomenna sen verran lähteä ulkoilemaan, että käydään katsomassa Iron Man 3. 


Sen jälkeen olisi tarkoitus käydä kokeilemassa Soul Kitchen ravintolaa Kalliossa Fleminginkadulla. Toivottavasti sieltä löytyisi jotain terveellistä (tai ainakin kohtuu terveellistä) syötävää, koska pitäähän tämä uusi naapurusto tutkia perin pohjin… Nyt kun olen viljattomalla ruokavaliolla ja olutta ei voi juoda (jonka siis tajusin vasta tänään!!!), niin täytyy tutustua alueen ruokaravintoloihin.

Nyt nukkumaan ja huomenna virkeänä leffaan ja ulos syömään. Öitä!


1 kommentti:

  1. Ihanaa kun olette järjestänyt baby showerit. Mä olisin niin halunnut sellaiset aikoinani, mutta eivät ollet silloin vielä Suomeen kunnolla rantautuneet. Itse olen kahdet järkännyt. Toisista jouduin itse jäämään kuumeen takia pois (Hollolan kollegan kemut).

    VastaaPoista