torstai 12. heinäkuuta 2012

Viimeinen lomaviikko

Näin se neljän viikon loma lähestyy loppuaan.

Tän viikon treenit on olleet hyviä, mutta joksenkin kuitenkin haastavia. Maha on ollut kipeä, joten vessassa käyntien välissä pääsin kuitenkin vähän treenailee. Mutta tänään sitten oli pakko antaa periksi ja käydä lääkärissä.

Tiistaina pääsin huoltaa kehoa ja päälle vähän aerobicia. Terve Selkä tunti tuntui hyvältä ja vähän sitten liikuntaa Easy Aerobicilla. Jalat eivät olleen ihan niin solmussa kuin viimeeksi. Tosin ohjaakin oli eri ja askeleet oleviat helpompia.

Sitten keskiviikkona kävin Cabaret tunnilla. Joka kyllä vei kaikki voimat. Mahakipu yhdistettynä hullun kuumaan saliin teki tehtävänsä. Tänään piti mennä pump tunnille, mutta aamulla oli pakko mennä lääkäriin, joka sitten oli sitä mieltä että treenaaminen vähänksi aikaa väliin.

Viime viikolla, torstaina musta löytyi punkki. Joten senkin takia olin vähän peloissani. Mun maha on monesti ollut herkkä ja reagoi stressiinkin. Nyt kun mahakipuun yhdistettiin nivelten särky, niin kyllä tuo punkin pureman jälkeisiksi oireiksi vähän pelotti. Lääkärissä ei vielä selvinnyt mitään. Vasta kun punkin puremasta on kulunut 3 viikkoa voidaan tutkia borrelia vasta-aineet. Joten vielä pari viikkoa pitää odotella, että pääsee labraan varmistamaan asian. Mutta lääkäri sanoi, että nyt on tosi paljon vatsatautia liikkeellä, joten voi olla sitäkin...

Toivottavasti tää olo helpottaisi pian. Huomenna ois NRJ at Sea ja lauantaina "varamamman" 50-v synttärit. Joten vois mahakipu mennä pois, että ei mee viikonloppu pilalle.

Liikuntaa tuskin tällä viikolla enää tulee. Ens viikolla onkin sitten enää maanantai vapaata ja sitten alkaa työt. Möh, loma menee liian nopeasti. Ensi viikolla toivottavasti pääsee kunnolla treenaa. Sitä jäädään odottelee, nyt sohvan nurkkaan makaamaan ja lepäämään. Mukavaa viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti