maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen ja kadonneen salin metsästys!

Nyt on pakko olla ylpee itestään. Viime viikko oli tiukka! Pääsiäinen, herkkuja ja ois voinut vaan löhöö. Eipä paljon löhötty tai herkuteltu! No meillä on kaksi koiraa hoidossa (niin ja se yksi oma), joten niitten kanssa on tullut ulkoiltua ja mikäs tuolla on ulkoilla kun aurinko paistaa!!! JEEE! Ihanaa, kun kesä tulee! Mii laik!

Salillakin on nyt viime viikolla käyty kaks kertaa. Tänään vielä viimeisen vapaapäivän kunniaksi vois mennä salille. Kyllä tuntu muuten hyvältä olla salilla pitkästä aikaa. Lihakset vaan huutaa hoosiannaa salin jälkeen... heh.. kait ne tästä toipuu.. =)

Ei tää pääsiäinen oo ollu pelkkää kuntoilua, vähän on hauskaakin tullut pidettyä. Oikeestaan toi hauskakin oli vähän niinkun kuntoilua.. ;) Eli olin taas lauantaina baarissa ja tanssittiin taas kunnolla ihanan pupusen kanssa. Kyllä oli taas mukavaa. Ja kun meni autolla baariin, niin ei tullut niitä turhia kaloreita nautittua. Tää sopii mulle hyvin, paljon tanssia hyvässä seurassa ja helposti yöllä kotiin omalla autolla! Ei mee rahaa taksiinkaan.

Nyt on muutenkin hyvä mieli kun paino on tippunut kunnolla tällä viikolla. Enää ois 1,2 kiloo siihen maagiseen -30 kiloon! KOHTA siis! heh.. ja sitten seuraavaksi tavoiteillaankin sitä kaksinumeroista painoa! JEEE! Nyt kouluhommien kimppuun ja sitten ulkoilemaan ja salille. Huomenna edessä minityöviikko ja sitten taas juhlitaan, kun on vappu! heh...

Mukavaa pääsiäistä vielä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti