perjantai 15. huhtikuuta 2011

Mihin se hölkkäys kunto on kadonut...

Jep! Tänään pitkästä aikaa kunnon lenkillä. Ja kyllä huomas, että ei oo pitkään aikaan mitään tehnyt. Sen verran aikaa on kulunut viime kuntoilusta, että tuntuu et keho on unohtanut kaiken. Kai sitä voi itseään syyttää, kun ei oo saanut itteensä raahattuu salille. Et jep jep. No eilen otin pienen veryttelevän lenkin. Tänään oli sitten parempi ja isompi lenkki. Ja kovempaa vauhtia, mutta hölkkääminen ei oikein onnistunut... toi mun hölkkäys kunto on varmaan vielä talviunilla.. ;)

Jaksaisiko sitä lauantai aamuna herätä klo 9 salille? On nimittäin pakko käydä aamulla salilla, jos aikoo mennä. Päivällä on sulhasen ja bestmanin sovitukset ja sitten ois pakko nukkuu päiväunet, koska illalla ois taas vaihteeks tico tico. Tosin tälläkin kertaa mennään vesilinjalla! Kiireinen viikonloppu edessä.

Tällä viikolla on tullut herkuteltua. Meillä on töissä jokaisella nurkalla sellasia ihania suklaanameja, joten niitä on tullut jonkun verran vedettyy... ;) Tänään tein pienen välipunnituksen tälle viikolle, ja muutama sata grammaa ois paino tippunut... eli tahti ei oo kovinkaan päätä huimaava.

Toi 90 kiloo ennen häitä alkaa tuntua aika kaukaiselta. Siihen on vielä pitkä pitkä matka. Tuntuu että nää kilot 120-100 lähtee paljon vaikeemmin kun ne ekat kilot. Niin se varmaan onkin. Nyt täytyy asettaa uudet tavoitteet, jotta ei piiskaa itseensä liikaa.

Eli tavoitteeksi otetaan painaa kesäkuun alussa kaksinumeroinen luku. Tähän ei pitäisi olla liian vaikea päästä, mutta tätä vauhtia mitä oon nyt edennyt se voi jäädä saavuttamatta. Eli tässä olis 6 viikkoa aikaa pudottaa se noin 8 kiloa painoa niin pääsisi alle sen 100. Ja sitten painaisin kaksinumeroisen luvun. Tätä tavotellaan. Pystynköhän mä siihen..?

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti