tiistai 20. toukokuuta 2014

Paino ja vatsatauti

Ei se possu tajunnut viimekään viikolla. Mutta onneksi possu oli possu vain sunnuntaina. 

Kaikesta huolimatta ja varmasti tankkauksen avustamana, paino putosi hyvin viime viikolla. Miten voikaan olla possu onnellinen, kun tuli tuli taas uusi luku vaakaan. Mä en muista koska vaaka olis pysähtynyt lukuun 97,2kg. Koko ajan tää paino tippuu. Ihanaa!! Fiilis on hyvä. 


No etten hyvä oli ja oikea ruokailu kestäisi  liian pitkään, niin tottakai tässä piti sitten sairastua vatsatautiin. Jep jep. Eikä se riitä vaan myös koirus on vatsataudissa. Käytin Ringoa tänään eläinlääkärissä ja vatsataudin lisäksi koiralla todettiin sivuääni sydämessä. Elikkä ens viikolla sitten tutkimuksiin. Lisää stressiä ja huolta tässä kaipasikin. 


Siinä se mamman kulta on pääsiäisenä auttaa saunan lämmittämisessä. Toivottavasti ens viikolla tiedetään enemmän ja Ringolle saadaan lääkitys sydämen avuksi. 

Eli siis huolta riittää. Mutta Ringo on oikeasti reipas poika, joten minunkin pitää olla reipas. Ainoa muutos entiseen on se, että juoksulenkille en voi ottaa Ringoa mukaan, mutta pitkille kävelylenkeille saan edelleenkin seuraa. Pidän pienestä hyvän huolen, koska hän on sen arvoinen. Mamman pieni pallero! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti