keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Miksi possu ei opi?

Nyt on kyllä sellainen fiilis ollut tän viikon, et oon v*tun huono! Lauantaina tultiin laivalta ja eihän se ruotuun palaaminen ollutkaan niin helppoa. Lauantaina söin sitten 75g astin Jelly Beans karkkeja, sunnuntaina matsin lomassa vähän juusto snackseja ja salmiakkia ja maanantaina sitten vähän pastaa (oli muuten ihanaa, en ole ikinä syönyt niiiiin hyvää pastaa) ja taas salmiakkia. Miksi possu ei tajua! Miksi possu syö? Koska possulla on huono itsehillintä ja possu on tyhmä.
 
En ole ikinä osannut olla itselleni armollinen. Se on joko tai ja kaikki mulle nyt ja heti! Paino tippui viime viikolla -100g. Jippikayjei! Tää painon putoaminen ei nyt etene. Ei sitten millään. Mikä siinä on, että SD:n aikana sain kyllä pysyttyä ruodussa. SD Extrassa alkoi olla jo mielitekoja, mutta lipsumisia ei tullut. Ja nyt. Nyt sitten tuntuu, ettei mikään riitä. Ja siis mulla ei edelleenkään ole edes nälkä! Mut vaan tekee mieli ja mieli. Jos vähän tota ja tota ja tota... AAARG! Vihaan itseeni tällaisena.

Tässä kohtaa on pakko hyväksyä se, että paino ei tule olemaan juhannuksena alle 90kg. Ei vaan kerkeä ja pysty. 6 viikkoa aikaa ja motivaatio on täysin tiessään. Mietin, että pitäisikö ottaa FitFarmilta taas Lite tms. Mutta kun ongelma ei ole pelkkä syöminen, vaan kun treenikään ei kulje. Just just saan itseni raahattua salille kaksi kertaa viikossa, että saa tehtyä yläkropan ja jalat. Muutoin ei voisi vähempää kiinnostaa. Tosin tässä kohtaa pitäisi olla vaan, että ei tekosyitä! Mutta ei… En tiedä.




Ahdistaa! Meinasin, että possu ei ole ansainnut mitään cheat mealia tällä viikolla. Mutta, kun tämä oli jo sovittu viikkoja sitten. Meillä oli kaverin kanssa ostettuna Grouponista sushi lahjakortti, joka vanhenee 15.5. Eli alkoi olla jo kiirus käyttää. Ihanaa sushia, misokeittoa ja jälkkäriksi sitten vähän Daim mousse kakkua. Voi että. Tämä oli hyvä cheat meal. Mutta tän kaiken jälkeen, mulla oli todella paha fiilis että söin noi. Ja kun piti vielä ottaa tuon kuvassa olevan palan lisäksi vähän lisää.



 

En tiedä mitä tässä keksisi. Fiilis on kurja ja tuntuu ettei mikään ei suju. Nyt sateet saisi kokonaan loppua, niin possu pyöräilee töihin. Tulisi edes jotain liikuntaa, kun salille ei kiinnosta mennä. Möh! Tällainen avautuminen tänään…

1 kommentti:

  1. Täällä sama fiilis. Kuukauden tauko liikkumisessa ja ensi viikolla olisi kymppi edessä. Ja pah. Nyt on syöty pitsa-hampparilinjalla ja niistä ei kyllä meinaa millään päästä eroon. Ja lenkille en meinaa millään saada itseäni, vaikka jalat alkavat olla kunnossa. ARGH!

    VastaaPoista