maanantai 21. maaliskuuta 2011

Viikko 36 - parin hyvän viikon jälkeen ei edistystä

Juu, eli pari hyvää viikkoa takana ja nyt sitten ei edistystä. Viime vikko oli henkisesti aina rankaa. Epätietoisuus ja sairaalatutkimukset eivät ole mukavia juttuja! No onneksi diagnoosi korjattiin ja sydämessä tai keuhkoissa ei ole vikaa.

Nyt saisi siis jo kuntoilla. Täytyy yrittää tällä viikolla keretä salille pitkästä aikaa. Pitäisi se uusi saliohjelmakin kokeilla läpi. Tuntuu vaan, että koulua on niin paljon, ettei töiden ja koulun lisäksi jaksa tehdä mitään.

Mä niin odotan niitä lämpimiä aamuja. Sitten pääsee koiran kanssa aamulenkille, eikä tarvii liukastella eteenpäin tai pukee koko vaatevarastoo päälle. Heh. Kevät voisikin mun mielestä tulla paljon nopeemmin... toisaalta, aika vois mennä paljon hitaammin, koska kohta mun hääpuku tulee ja sit ei enää saa laihtuu... kääks!

No nyt pitää lähtee töihin... viel kaks viikkoo konttorin lopettamispuuhia ja sitten uuteen hienoon konttoriin! JEEE! Kevät ja uudet tuleet monella tapaa... 1.4. astuu voimaan myös ensimmäinen ylennys tossa duunissa. Sitten onkin töitä tässä paikassa täynnä jo 5kk. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti