sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Viikko 33 - vähä hiilarinen ruokavalio ja tuloksia!

Nyt on kyllä hyvä hymyillä! 1,8 kg tällä viikolla pois tuntuu ihanalta. Oon käynyt kaks kertaa salilla, tiistaina pumpissa ja torstaina afropowerdancessa... joten vähän on tullut treenattuakin, mutta suurinosa on lähtenyt kuitenkin ruokavalion avulla.

Tänään vielä nyrkkeily treeni kotona kotivalmentajan kanssa ja sitten ois tää viikko paketissa! Nyt nokka kohti ensi viikkoa ja toivotaan että sama rytmi pysyy yllä! =)

Tällä viikolla meillä oli myös miniloma. Loma meni hyvin vaikka brunbergin tehtaalla käyminen ei nyt oikein sopinut mun hiilarittomaan suunnitelmaan.. ;) heh! mutta oli ihanaa tehdä pieni maakuntakierros porvoo-hämeenlinna-tampere... ja lopuksi sai vielä nauttia hyvästä seurasta ja saunasta ihanien ystävien kanssa! Kyllä oli rentouttava miniloma... kiitos työpaikalle tes vapaista! =D

Nyt on muuten hääpuku tilattu... saa nähä miten käy, joutuuko sitä pienentämään paljonkin vai antaako takaosan nyöritys kuinka paljon anteeksi. Odotan kesää, häitä ja häämatkaa niiiiiin paljon!!!

1 kommentti: