perjantai 15. elokuuta 2014

Syksy tulee, kamat valmiina

Nyt on hyvä mieli. Sain ostettua viimeiset puuttuvat juoksukamat syksyä varten. Jumbon TopSportissa oli kengät ja vaatteet -25% tänään ja huomenna lauantaina. Lisäksi noi coretex kengät oli vielä muutenkin sitten kampanjassa. 


Ostin siis Adidaksen Vanaka tr w gtz low kengät. Ovh oli 95€, kampanjassa 59,90€ ja siitä hinnasta vielä -25%. Joten ei yhtään pahat. Sit ostin kahdet juoksusukat ja kolmen paketin Niken treenisukkia jotka oli -50%. Ja siis sukistakin tuli vielä -25%. Eli maksoin koko setistä 54,20€. Loistodiili jo nyt, mut mulla oli vielä 50€ lahjakortti, jonka olin saanut edellisestä konttorista läksiäislahjaksi. Joten maksoin itse 4,20€. Hienoa. 

Heinäkuun lopussa löysin alesta pitkähihaisen juoksupaidan. Ostin Cubuksta teknisen paidan, jonka ovh oli 19,90€, mut maksoin siitä alessa 4,90€. Nyt on siis juoksukamat hankittu, joten mun puolesta syksy saa tulla!


Hyvä fiilis, kun tietää et kelit ei oo lenkkeilyn esteenä. Kamat on nyt nimittäin viimeisen päälle valmiina. 

Nyt viikonlopun viettoon ja nokka kohti Tamperetta. Tänään ja huomenna luvassa jo perinteeksi meidän elokuuhun muodostuneet Chilifestit. Nauttikaa vielä kesästä. Kohta se syksy tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti